Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya Katliamı : Büyükşehir Filistin'deki katliamı kınadı - GÜNDEM : Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü.

Konya Katliamı : Büyükşehir Filistin'deki katliamı kınadı - GÜNDEM : Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü.. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Konya'da annesi necla (54) ve babası metin büyükşen ( 55) eve giren maskeli bir kişi yaşanan katliamı anlatan büşra büyükşen, öldürülen babası metin büyükşen'in, camiden namazdan eve gelip. Bu olay üzerinden türkiye'de kaos peşine düşen barzani'nin medyası rudaw.

Konya'da daha önce saldırıya uğrayan ve saldırganları serbest bırakılan dedeoğlu ailesinin 7 üyesi kadiköy'de suruç katliamı anmasında haber takibi yaptıkları esnada polislerin saldırısına uğrayan. Konya'nın ereğli ilçesinde bir müteahhitlik bürosunu basan cem küççüktürk, 3 kişi öldürüldü, 1 kişi ağır yaraladı. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Konya'nın merkez meram ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırı aile katliamı yaşandı.

Konya'da köpek katliamı
Konya'da köpek katliamı from www.aydinpost.com
Konya'da daha önce saldırıya uğrayan ve saldırganları serbest bırakılan dedeoğlu ailesinin 7 üyesi kadiköy'de suruç katliamı anmasında haber takibi yaptıkları esnada polislerin saldırısına uğrayan. Aa'da yer alan habere göre altun, twitter'dan yaptığı açıklamada, konya'da gerçekleştirilen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini belirtti. Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri geniş çaplı araştırmasını. Ailenin hareketlerinden şüphelenen konya polisi katliam planını bir gün kala yaptığı operasyonla konya'nın erler mahallesi'nde 26 ekim 2018 tarihinde koyunların mısır tarlasına girmesi sonucu mısır. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bostancı, konya'daki vahşi katliamı nefretle kınamak için dahi dilde kelime bulamıyorum. Can çekişen çoğu koyunun acı çekmemeleri için sahipleri.

Konya'da halit kılıçer, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi eşi asiye kılıçer'i tabancayla öldürüp konya'da 'aldatma' katliamı.

Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı. Katiller mutlaka hesap verecek, adalet yakalarına yapışacaktır dedi. Bundan tam 12 yıl önce, urumçi'de; Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya 'nın cihanbeyli i̇lçesi'nden son dakika bir cinnet haberi geldi. Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun olay sosyal medyada da yankılandı. Konya'nın merkez meram ilçesinde bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırı aile katliamı yaşandı. Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya sivil toplum kuruluşları platformu başkanı önder kutlu, burada yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Konya'nın ereğli ilçesinde bir müteahhitlik bürosunu basan cem küççüktürk, 3 kişi öldürüldü, 1 kişi ağır yaraladı.

Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği. Konya'da annesi necla (54) ve babası metin büyükşen ( 55) eve giren maskeli bir kişi yaşanan katliamı anlatan büşra büyükşen, öldürülen babası metin büyükşen'in, camiden namazdan eve gelip. Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı.

Konya Ereğli Akgöl'de flamingo katliamı
Konya Ereğli Akgöl'de flamingo katliamı from cdn.karar.com
Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Cinnet geçiren bir kişi gittiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği. Can çekişen çoğu koyunun acı çekmemeleri için sahipleri.

Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı.

Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Konya emniyet müdürü engin dinç ve cumhuriyet başsavcısı ramazan solmaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Katiller mutlaka hesap verecek, adalet yakalarına yapışacaktır dedi. Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri geniş çaplı araştırmasını. Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı. Aa'da yer alan habere göre altun, twitter'dan yaptığı açıklamada, konya'da gerçekleştirilen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini belirtti. Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Konya'nın ereğli ilçesinde bir müteahhitlik bürosunu basan cem küççüktürk, 3 kişi öldürüldü, 1 kişi ağır yaraladı. Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun olay sosyal medyada da yankılandı.

Köpek katliamı hayvan severlerin internet sitesindeki sayfalarına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya\'da iki aile arasında uzun süredir devam eden gerginliğin katliama dönüşmesi sonrası hdp ve benzeri örgütlerden etnik kışkırtmalar geldi.

Konya'da "Kerkük Altunköprü Katliamı" Anıldı - Son Dakika
Konya'da "Kerkük Altunköprü Katliamı" Anıldı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri geniş çaplı araştırmasını. Yakınlarının feryadı yürek burktu marmaris'te 2 konya'da saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta kimliği. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Konya'da meralık alanda otlayan yaklaşık 300 damızlık koyun kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zehirli besi yemi verilerek öldürüldü. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da daha önce saldırıya uğrayan ve saldırganları serbest bırakılan dedeoğlu ailesinin 7 üyesi kadiköy'de suruç katliamı anmasında haber takibi yaptıkları esnada polislerin saldırısına uğrayan. Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü.

Can çekişen çoğu koyunun acı çekmemeleri için sahipleri.

Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan. Konya emniyet müdürü engin dinç ve cumhuriyet başsavcısı ramazan solmaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu. Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri geniş çaplı araştırmasını. Konya büyükşehir belediye başkanı tahir akyürek'ten de allah razı. Konya'nın meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo öldürülmüş olarak bulundu. Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun olay sosyal medyada da yankılandı. Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Konya'da katliamda ölenlerin isimleri belli oldu! Gündem konyada katliam gibi kaza 7 ölü. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi.